Herensoos Posterenk

Herensoos Posterenk, is een groep mannen die eens in het kwartaal samen komt en met elkaar een leuke informatieve avond hebben.

De avonden kunnen op locatie zijn maar ook in de Wilpermolen met een gastspreker.  De Herensoos is in haar programmering altijd op zoek naar interessante bedrijven dan wel mensen die op cultureel of historisch gebied een mooi verhaal hebben. 
Deze avonden zijn vooral verbindend voor ons dorp en haar inwoners.

Kom je uit de Posterenk? sluit je gezellig aan, kosten €15,– per jaar,
aanmelden kan via mail, herensoosposterenk@gmail.com

Seizoen 2022

Herensoos trapt het seizoen af met Jumbo-avond

De heren kregen begin april een uitnodiging om samen te komen in de WilperMolen om het nieuwe seizoen Herensoos van start te laten gaan.

De eerste avond van dit jaar is meteen goed begonnen. Alle ins en outs van het concept Jumbo werd door Hans Kok mooi verwoord en uitgelegd.

Hans werd bedankt met het originele HerensoosPlankje

De volgende avond vind plaats in mei, waarvoor tzt de uitnodiging zal worden verzonden 

Seizoen 2021 - 2020

verassing voor de jongens

Leuke actie!!.

Vrijdagavond 11-12-2020 hebben alle leden van de Herensoos een lekker kerstbrood gekregen.
.
Alle broden werden blij-verrast in ontvangst genomen.
.
Oa “Oh daar gaan we lekker van smullen”, “wat een leuke actie”, “mooi man”, “altied lekker” en via mail “mooie actie”, “bedankt voor het lekkere krentenbrood” en “zeer blij verrast door jullie attentie, hartelijk dank daarvoor”…
.
Wil Gerrits, De Echte Bakker uit Wilp heeft deze heerlijke en verse broden gebakken
 

#HerensoosPosterenk #kerst #kerstatentie #waardering #tof

Herensoos stelt opstarten seizoen uit tot februari 2021

Begin september hebben de leden van de Herensoos een mailing ontvangen. Dat ivm de regelgeving, organisatie en doelstellingen het niet haalbaar is om bij de WilperMolen samen te komen. Alle geplande avonden worden opgeschort. In januari word er op nieuw overlegd wat dan kan en wijsheid is.

"ter land ter zee en onder water"

Vrijdag 14 februari 2020 zijn de heren in de WilperMolen bezocht door Dhr Oscar Koster. Hij is werkzaam bij Strukton Immersion Projects BV.  Dit was alweer de 3e avond van dit natte Herensoos-seizoen. De opkomst was groot van de heren. Het werd een “machtig interessante avond” volgens een van de mannen.

Het bedrijf van Strukton International is gespecialiseerd voor het drijven, transporteren en onderdompelen van tunnelelementen en caissons. De naam Strukton Immersion Projects geeft uitdrukking aan ons internationale werkveld en ambitie.

http://www.struktonimmersionprojects.com/

 

Meneer Koster neemt dankbaar de Herensoos Broodplank in ontvangst na een “machtig intresante avond”. 

De mannen mochten Overvaren bij EsteQ in Twello. De heren hebben kennis gemaakt in november 2019 met de Jachtbouw waarin dit bedrijf actief is, vanaf ontwikkeling tot aan aflevering. Zij vervaardigt complete jachten, tenders en sloepen en tevens de bijbehorende innovatieve onderdelen, zoals wegzinkbare kikkers, ankersystemen, op maat gemaakte luxe (design) onderdelen en afwerkingen.

In oktober 2019 werd de 1e Herensoos-avond van het seizoen druk bezocht. Om 20u waren de groep enthousiaste heren op locatie bij de Scheg in Deventer. Hier kregen de heren uitleg over het bedrijf en “een blik achter de schermen”. Het was een zeer geslaagde avond

Elke avond krijgt de gastspreker of bedrijf waar de heren op bezoek gaan als dank een speciaal gemaakte broodplank van de Herensoos Posterenk