Avond Wandel 4 Daagse

Dagen
Uren
Minuten

Deze 4daagse staat voor gezelligheid en onze groene omgeving

In 2021 nieuwe wandel4daagse

In 2021 wordt er weer een avondvierdaagse georganiseerd door Zozijn in samenwerking met de DCP’s van Posterenk & Wilp.  De locatie van dit evenement is op Landgoed “de Lathmer” Molenallee in Wilp.

Voor de 6de keer organiseert Zozijn vier sportieve avonden met uitdagend wandelplezier in de directe omgeving van Posterenk, Wilp en Bussloo. In een bijzonder concept en aantrekkelijk voor
elke leeftijd. Dit jaar weer met avontuurlijke wandelroutes van 3, 6 en 10 km, over wandelpaden in velden, door de bossen, door onze dorpen en langs de IJssel. Door en langs mooie plekjes op landgoederen, historische gebouwen en Bussloo-plas. 

Elk jaar in de 2e week van juni wordt er een vierdaagse gehouden, Er lopen zo’n 400 wandelaars mee uit de Gemeente Voorst en daarbuiten. Onze scholen uit Bussloo, Wilp en Wilp-Achterhoek lopen mee net als de bewoners van Zozijn en leerlingen van de Daniël de Brouwerschool. De wandelroute van 3km is voor mensen in rolstoelen en met rollators goed begaanbaar en veelal op het Lathmer terrein zelf. De 6 en 10 km gaan door veel bos en natuurgebieden hier in onze omgeving.

Maar er zijn nog meer leuke belevenissen, waaraan iedereen kan deelnemen en uren van kan genieten. Zoals met gezellige muziek van Brassband Cressendo tijdens een pauze onderweg. 

De grote sportieve gezellige afsluiting is weer op vrijdagavond op het Lathmer-terrein van Zozijn. De wandelaars worden weer binnengehaald onder het genot van muziek, een erehaag en medailles, het terrein is een perfecte locatie, waar iedereen zich uitstekend kan vermaken. Dat geldt ook voor de toeschouwers die de wandelaars komen binnenhalen. Er is gelegenheid voor een drankje en even gezellig na zitten.

Het jubileumjaar 2019 – toen voor de vijfde keer – werd erg goed bezocht. Er werden maar liefst meer dan 400 deelnemers geteld!

"zo genoten onderweg! De gezelligheid overal. Muziek onderweg, stempelposten met versnaperingen, het was top geregeld"

"Ik vond het fantastisch om weer te helpen tijdens de 4daagse, zoveel lol gehad op onze locatie"

De Avond4Daagse wordt medemogelijk door onze middenstand