Kijk in

Posterenk

Avond4Daagse

Ook dit jaar was er weer een ouderwets gezellige en vooral geslaagde AvondWandel4Daagse

Deze 8e editie van AvondWandel4Daagse in Wilp Posterenk Wilp-A en Bussloo was in juni 2023 minstens zo gezellig als voorheen.

 

zie alle foto’s en info op onze Fb pagina

De Avond4Daagse wordt medemogelijk door onze middenstand

Met dank aan deze ondernemers die trachten de routes onderweg zo aangenaam mogelijk te maken en/of mooie prijzen beschikbaar hebben gesteld..

In 2022 weer een ouderwets gezellige AvondWandel4Daagse door bossen langs waters en velden

Deze 7e editie van AvondWandel4Daagse in Wilp Posterenk Wilp-A en Bussloo wordt in juni 2022 weer net zo gezellig als voorheen.

We gaan weer wandelen!! Na één jaar afgelasting en één in aangepaste vorm door de coronaperiode gaan we weer op de oude voet verder.

Blij en trots zijn we dat we weer kunnen zeggen: De avondwandel4daagse Wilp-Posterenk-Bussloo-Wilp-Achterhoek gaat weer van start.

Over het terrein van Zozijn en door de mooie omgeving van Wilp, Posterenk en Bussloo worden mooie routes uitgezet. Er kan gekozen worden tussen de afstanden van 3 – 6 of 10 km.

 

De AvondWandel4Daagse vindt plaats van dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni 2022.

De start en finish zijn bij het Vierhuis van Zozijn.

“Saamhorigheid tussen de bewoners van Zozijn en daarbuiten. Maar ook met de omringende dorpen en buurtschappen. Zo ontmoeten we elkaar allemaal weer in Wilp!” De laatste dag wordt, traditiegetrouw, afgesloten met een feestelijke intocht waar muziek en een medaille niet zullen ontbreken.
Deze 7e editie van AvondWandel4Daagse in Wilp Posterenk Wilp-A en Bussloo ongetwijfeld weer net zo gezellig als voorheen.

Op 7 juni kan er ter plekke in het Vierhuis van Zozijn ingeschreven worden vanaf 18.00 uur. Vanaf 18.30 uur mag er gestart worden.

Op de basisscholen in de omliggende dorpen, zullen er voorinschrijvingen zijn voor de scholieren en hun begeleiders. Juist deze 4daagse kenmerkt zich door het  ongedwongen karakter: wandelen en genieten! Iedereen, ook inwoners uit de omliggende dorpen zoals Twello en Voorst zijn van Harte Welkom!

Onderweg tijdens de routes zijn er weer gezellige stempelposten, waar u weer een gesponsorde versnapering wacht die door diverse ondernemers worden geleverd.

Kosten:
4 dagen t/m 12 jaar 4,00
Losse dagkaart € 1.50
4 dagen vanaf 13 jaar € 6,00
Losse dagkaart € 2,00

 

Voor meer informatie:

www.zozijn.nl/vrije-tijd-oost-veluwe