Glasvezel

Beste Buur en Posterenker,

Er zijn momenteel plannen voor glasvezel in Posterenk. Als vóór december 2020 35% van alle huishoudens zich aanmeldt zal er glasvezel komen. Een mooie aanwinst voor ons gebied, laten we met zijn allen zorgen dat we dat gaan behalen!

As Woensdag 25-11-2020 is er een inloop avond van 18.30u tm 21.30u in Bethel. Wanneer je interesse hebt maar ook nog vragen of bedenkingen, kom gerust binnen lopen. Vincent Schonewille van DELTA Fiber Netwerk en André Berenschot zullen alle uitleg geven hierover.

Juist in deze tijd, nu het hele gezin thuis is, kinderen online les krijgen en veel mensen thuiswerken, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt iedereen verbonden met elkaar.

Wil je wel een glasvezelkabel in huis maar je bent nog gehecht aan je oude verbinding uit de vorige eeuw? Dat kan! Het Caiway abonnement – alleen internet – biedt uitkomst. Voor 320 Euro ben je klaar voor de toekomst.

André Berenschot is ICT-er en heeft zich vanaf het begin af aan in het “glasvezeltraject” verdiept. Heb je al beslist of wil je liever even telefonisch contact dan kun je bij André je ook aanmelden voor een glasvezel  abonnement.
Hij regelt dan ook je aanmelding bij Delta Fiber. Vraag hem naar de mogelijkheden via mail info@berenschot-ict.nl of bel 0612 839 915  

Loop voor vragen en-of aanmelden even binnen woensdag vanaf 18.30uur.
We houden de regels van het RIVM in acht.

Hartelijke groet
io  PBO

 

Onlangs is in elke brievenbus in Posterenk een belangrijke brief gedeponeerd waarin uitleg wordt gegeven over de mogelijkheden van Glasvezel in de Dorpen van de Gemeente Voorst.  Aanvankelijk waren er enkel mogelijkheden voor het buitengebied maar DeltaFiber Netwerk is een campagne gestart binnen alle dorpen van de Gemeente Voorst.

Als 35% van de huishoudens zich vóór 2 december 2020 aanmeldt, gaat de aanleg door.

Van belang is te weten dat de Glasvezelaansluiting geheel gratis is. Wèl moet een keus gemaakt worden voor een van de drie benoemde Telecomaanbieders en daarvoor betaal je abonnementskosten evenals dat nu het geval is.

Naar oordeel van het PBO Bestuur is dit een prima aanbod en er zijn meerdere redenen te noemen om wèl hiervan gebruik te maken. De helderheid en scherpte van de TV neemt toe en ook is sprake van een versneld Internet. Bovendien is de aansluiting gratis en de benoemde abonnementskosten zijn nagenoeg gelijk aan hetgeen nu betaald moet worden. Zie verder :  gavoorglasvezel.nl

Kijk in Posterenk